29-6-2023

Stichting Zorg in Vervoer  (Bodetax)  viert 30-jarig bestaan met waardevolle schenking aan De Lange Wei

IMG 2597

De Stichting Zorg in Vervoer bestaat 30 jaar. Om deze prachtige mijlpaal te vieren, besloten ze dit jaar een bedrag ter beschikking te stellen om te besteden aan goede doelen. We zijn blij te delen dat het bestuur van de stichting heeft besloten om een deel van het bedrag aan De Lange Wei te schenken.

Dit geweldige bedrag zal worden gebruikt voor de vergroening van onze locatie De Zes Molens in Hoornaar. Hier gaan we mooie groenstroken realiseren waar bewoners kunnen genieten van de natuur en het buitenzijn. Daarnaast besteden we het geld aan een Musicball als verrijking voor de beleeftuin "De Groene Wei" op onze locatie in Giessenburg. Een mooi product wat naast beweging- ook plezier stimuleert. Bovendien gaan we een onvergetelijke feestmiddag organiseren in De Rembrandthof, onze hoofdlocatie in Hardinxveld-Giessendam, waarbij verbinding tussen bewoners en hun familieleden centraal staat.


We zijn dankbaar voor deze prachtige schenking van de Stichting Zorg in Vervoer en kijken ernaar uit om jullie binnenkort op de hoogte te houden van de voortgang van de projecten.

Heeft u vragen over onze zorg?