13-12-2022

Winterfeest 2022

Gisteren vierde De Lange Wei haar jaarlijkse winterfeest om de medewerkers en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in 2022. Na de coronaperikelen van afgelopen jaren, mocht het feestteam eindelijk weer groots en zonder beperkingen uitpakken op deze dag. En dat deden ze in de Til, te Giessenburg.

Het middagprogramma was ingedeeld voor de vrijwilligers die onthaald werden door een   Marskramer. Al zingend en spelend, leidde hij de grote groep de feestzaal van de Til in, waar zij konden genieten van lekkere high tea hapjes. Tijdens de toespraak van Bestuurder Sander van IJsseldijk, ontvingen de vrijwilligers mooie waarderingen. Enkelen van hen vierden hun jubileum als vrijwilliger bij De Lange Wei. Zij werden extra in het zonnetje gezet en ontvingen een speldje en bloemen.

Om 17:00 uur begon het avondprogramma voor de medewerkers. Zij werden onthaald met een glaasje bubbels waarna ze plaats konden nemen aan een tafel in de zaal. De Til had voor de medewerkers een uitgebreid buffet klaargezet. Ook was er ruimte voor een muzikale bingo onder leiding van Kees Bos, die de hele zaal mee wist te nemen. Daarna werden de medewerkers verrast met een chocoladebuffet die mogelijk gemaakt werd door Arthur Tuytel .

Zowel de middag als de avond stonden in het teken van een gezellig samenzijn. Bestuurder Sander van IJsseldijk gaf in zijn toespraak een kijkje in de toekomst en blikte daarnaast ook terug op 2022. Dit werd ondersteund door een video met een jaaroverzicht. Mooie momenten passeerden de revue, zoals het 70 jarig bestaan en de opening van De Groene Wei. Met gepaste trots werd er gekeken naar wat er dit jaar allemaal is gebeurd. Maar uiteraard werd er ook stilgestaan bij datgeen waar we het allemaal voor doen: de cliënten.

Met een applaus voor jezelf, voor elkaar en een mooie kerstgroet sloot Sander zijn toespraak af.

Heeft u vragen over onze zorg?