Inval - tijden wisselend
De Rembrandthof

Komt u helpen bij onze Dagbesteding?

De Lange Wei biedt van 10.00 -18.00 uur  vijf dagen per week dagbesteding in onze locatie in Hardinxveld. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die ons een dag of een dagdeel willen ondersteunen.

Wilt u mee helpen om de cliënten een fijne (middag)dag te bieden? Samen koffie drinken, een praatje maken, een spelletje spelen of helpen bij een activiteit. Extra handen van een vrijwilliger zijn zeer welkom. Samen met de medewerker van de dagbesteding zorgt u voor een fijne sfeer. Ook inval vrijwilligers zijn van harte welkom.

Is dit gezellige en dankbare vrijwilligerswerk iets voor u? Wilt u een keertje komen kijken? Of hebt u vragen over deze vacature voor inval?
Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator van De Lange Wei
Francis ’t Hooft
via 0184-678000
of per mail via vrijwilligers@delangewei.nl.
Aanwezig: maandag- woensdag- en vrijdagochtenden.

Wat gebeurt er bij de dagbesteding?

De bezoekers vinden het gezellig om om samen koffie te drinken, samen te eten, een praatje te maken, een spelletje te doen enz. Het personeel verzint geregeld leuke, creatieve activiteiten. Extra handen van een vrijwilliger zijn zeer welkom, bijvoorbeeld om koffie en thee in te schenken, te helpen bij de maaltijd, een spelletje te doen of te helpen bij een creatieve activiteit. Is dit gezellige en dankbare vrijwilligerswerk iets voor u? Wilt u een keertje komen kijken of het iets voor u is? Of hebt u vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator van De Lange Wei, Francis ’t Hooft

vrijwilligers@delangewei.nl

Heeft u vragen over deze functie?