In overleg
Hof van Sliedrecht

Komt u helpen bij onze gezellige activiteiten in Sliedrecht?

De Lange Wei biedt in Hof van Sliedrecht vier dagen per week dagbesteding. Voor de vrijdagen zoeken we een (of meerderde) enthousiaste vrijwilliger(s). De dagbesteding is open van 10.00 – 18.00 uur. Vooral tussen 11.00 en 15.00 heeft onze activiteitenbegeleider wat hulp nodig. Meer uren is natuurlijk altijd fijn! De dag kan ook in twee delen verdeeld worden, waardoor u alleen in de ochtend of alleen in de middag ondersteunt. Overleg hierover is natuurlijk mogelijk!

Wat gebeurt er bij de dagbesteding?

Er zijn vier tot acht bewoners van Hof van Sliedrecht aanwezig, die het gezellig vinden om samen koffie te drinken, samen te eten, gezellig een praatje te maken, een spelletje te doen of te sjoelen. De activiteitenbegeleider verzint geregeld leuke, creatieve activiteiten. Extra handen van een vrijwilliger zijn zeer welkom, bijvoorbeeld om koffie en thee in te schenken, te helpen bij de maaltijd, een spelletje te doen of te helpen bij een creatieve activiteit.

Informatie en contact
Is dit gezellige en dankbare vrijwilligerswerk iets voor u? Of hebt u vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator van De Lange Wei, Francis ’t Hooft

Vrijwilligers@delangewei.nl

Heeft u vragen over deze functie?