De Groene Wei

In samenwerking met Omnivera, Syndion en de gemeente Giessenlanden gaat De Lange Wei een nieuw woonzorgcomplex realiseren in Giessenburg. In het complex aan de Neerpoldersweg komen 26 huurappartementen, 16 koopwoningen en een ontmoetingscentrum.

 

Het creëren van een buurt, waar iedereen kan wonen, iedereen kan zorgen en waar een sterke saamhorigheid heerst, vormen de uitgangspunten van het plan. Om dit te versterken worden de woningen gesitueerd rondom het ontmoetingscentrum. Leden van het Wmo-platform, de seniorenraad, Zedje en de Dorpsraad Giessenburg denken actief mee met het plan en de realisering hiervan, voornamelijk over de indeling van de woningen en de bereikbaarheid van het dorpscentrum.


Planning
Maandag 16 februari 2015 ondertekenden de partijen een  samenwerkingsovereenkomst. Naar alle waarschijnlijkheid start de bouw in de eerste helft van 2016, welke gerealiseerd wordt door B.M. van Houwelingen.


Hoe kunt u hier wonen?
Van de 26 huurappartementen zijn er 20 bestemd voor De Lange Wei en 6 voor Syndion. Heeft u interesse om in één van de 20 huurappartementen te komen wonen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met onze woonzorgbemiddelaar via 0184-678000.