Personenalarmering

Woont u zelfstandig thuis, maar wilt u de zekerheid van professionele hulp dichtbij? Maak dan gebruik van onze alarmering. Op het moment dat u zich onveilig voelt of hulp nodig heeft, staat u met één druk op de knop in verbinding met ons.

 

Wij bieden personenalarmering aan in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. Via een knop op het alarmeringstoestel of de waterdichte halszender, maakt u direct contact met onze medewerkers. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

 

Binnen 20 minuten bij u

Maakt u een alarmoproep, dan kunt u aan onze professional aangeven wat er aan de hand is. Heeft u direct hulp nodig of lukt het u niet om antwoord te geven, dan komt er direct een professional naar u toe. Binnen 20 minuten zijn wij bij u om eerste hulp te verlenen. Zo nodig worden de huisarts en uw contactpersoon gebeld. Indien u geen zorg van De Lange Wei afneemt, neemt uw arts of contactpersoon de zorg van ons over.

 

Kosten
Na aanmelding betaalt u eenmalig € 75,- aansluitkosten en € 13,- abonnementskosten per maand. Soms is het mogelijk dat u een deel van de kosten vergoed krijgt via uw zorgverzekeraar. Dit kunt u navragen bij uw verzekeraar.

 

Hoe vraagt u personenalarmering aan?

Wilt u gebruik maken van de alarmering, dan kunt u deze direct bij onze facilitaire dienst aanvragen. Voor het gebruik betaalt u elke maand huur aan ons. Neemt u voor nadere informatie en tarieven vrijblijvend telefonisch contact met ons op.